Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι με τον Σπύρο Λιβαθινό

logo simaxia

Τους πέντε πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε

μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού (www.simmaxia.gr ) ο Σπύρος Λιβαθινός τις προηγούμενες μέρες.

Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Μπογιατζή κάτοχο Master στη Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομία στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και με μακρά πορεία στον τραπεζικό και στον χώρο αγορών κεφαλαίου.

BOGIATZIS ME LIVATHINO

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η Μιρέλλα Αϊντα Κωνσταντιανού πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Σεντ Λούις στην ασφάλεια προσώπων και μεταφορών, με θητεία σε αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες και στο υπουργείο Πολιτισμού, ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

KONSTANTIANOU ME LIVATHINO

Τρίτη στην σειρά ήταν η Ιωάννα Βασιλόγιαννη, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Louisville των Ηνωμένων Πολιτειών Προπονήτρια κολύμβησης επί σειρά ετών.

vasilogianni me livathino

Η επόμενη παρουσίαση αφορούσε την Ελένη Παπαϊωάννου, αθλήτρια του στίβου, απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,με ειδικότητα στην κολύμβηση η οποία διετέλεσε βοηθός ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, εργάστηκε στα Δημοτικά Κολυμβητήρια Αμαρουσίου, Λευκωσίας και Σερρών, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, καθώς και στην ελληνική πρεσβεία στο Πεκίνο το 2014.

PAPAIOANNOU ME LIVATHINO

Τελευταίος της πρώτης σειράς παρουσιάσεων ήταν ο Μιχάλης Νάτσης ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στο χώρο του με διάθεση να προσφέρει με τις εμπειρίες του στη προσπάθειά του Σπύρου Λιβαθινού.

NATSIS ME LIVATHINO

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.