Δυνατές προσθήκες για την παράταξη “Νέοι Ορίζοντες”

logo neoi orizontes

Τρία δυνατά ονόματα,τρεις υποψηφιότητες που μπορούν να κάνουν την διαφορά

ανακοίνωσε τις τελευταίες μέρες η παράταξη Νέοι Ορίζοντες. Μανώλης Ζωιτσάκης, Δήμητρα Δημέλη και Δημήτρης Αγγελής δίνουν εμπειρία,θέληση και δυναμική στην παράταξη του Βαγγέλη Κυπαρίσση αλλά δείχνουν και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του νέου υποψήφιου δημάρχου αφού και οι τρεις είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι.

Ας δούμε την δήλωση τους:

Μανώλης Ζωιτσάκης

zoitsakis

Κατοικώ στην Νέα Μάκρη, είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Δήμητρα Γκιόκα και έχω μια κόρη 23 ετών. Το 1984 αποφοίτησα από το τμήμα Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων. Υπηρέτησα επί σειρά ετών στα πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Μετά την αποστρατεία μου συνεχίζω να πετάω ως κυβερνήτης στην πολιτική αεροπορία. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη για προσφορά, διαφάνεια και συμβολή στην ανόρθωση της περιοχής μας. Πιστεύω ότι η ομάδα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με την όποια συντάσσομαι, εκπληρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την σωστή διαχείριση και ανάπτυξη του Δήμου μας”.

Δήμητρα Δημέλη

dimeli

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Μαραθώνα. Έχω δύο γιους και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχείρηση της περιοχής μας. Την αποφράδα και ολέθρια μέρα για τον τόπο μας από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 και χωρίς δεύτερη σκέψη και ενδοιασμούς, εντάχθηκα ως εθελόντρια στο κέντρο μέριμνας πυρόπληκτων, προσφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις απλόχερα τις υπηρεσίες μου, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους πυρόπληκτους συντοπίτες μου, συνδράμοντας έτσι στο μέγιστο και με μοναδικό σκοπό, την απάλυνση του ανθρώπινου πόνου και της απογοήτευσης. Πιστεύω ότι όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στον τόπο μας πρέπει να σταματήσουμε να παρατηρούμε απλώς από απόσταση και να λάβουμε ενεργό ρόλο. Επιλέγω να συνταχθώ με τον Βαγγέλη Κυπαρίσση και την ομάδα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ γιατί ταυτίζομαι με το όραμα και τις πεποιθήσεις τους για τον τόπο μας”.

Δημήτρης Αγγελής

aggelis

Γεννήθηκα στον Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Λελάκη και έχουμε δύο παιδιά.
Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην περιοχή ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Η αγάπη μου για τον Μαραθώνα, το πιο ωραίο και αναξιοποίητο μέρος της Αττικής με οδήγησε στην απόφαση να είμαι υποψήφιος και να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο, γιατί το αξίζει αυτός ο ιστορικός τόπος και οι άνθρωποί του. Κουράστηκα να βλέπω τους άφτιαχτους δρόμους, τις εγκαταλελειμμένες παραλίες, τους αναξιοποίητους τουριστικούς πόρους και το περιβάλλον να καταστρέφεται.
Αντιδρώ λοιπόν, όπως πρέπει να κάνει κάθε ενεργός πολίτης που αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον βοηθήσει.
Σας καλώ να δώσετε δικαίωμα συμμετοχής σε νέους και άφθαρτους πολίτες για την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου μας”.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.