Ο Αντώνης Αυγουστάκης στους Νέους Ορίζοντες

avgoustakis

Μια ακόμη αξιόλογη προσθήκη για την παράταξη Νέοι Ορίζοντες είχαμε

πριν από λίγες μέρες. Ο Αντώνης Αυγουστάκης,πολιτικός μηχανικός και γνώστης των χωροταξικών θεμάτων του δήμου μας συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές.

Ας δούμε την δήλωση του:

 

'' Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από το Μαραθώνα. Είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Μαραθώνα από το 1981. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο γιούς.
Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ελεύθερος επαγγελματίας στο Δήμο μας από το 1996. Πιστεύοντας στην διαρκή επιμόρφωση , ολοκληρώνω την περίοδο αυτή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στον τομέα των Αντισεισμικών Κατασκευών.
Σε τοπικό συλλογικό επίπεδο είμαι από το 2014 Γενικός Γραμματέας του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου Μ.Ε.Σ.Μ.Α.
Η απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέοι Ορίζοντες», προέκυψε μέσα από τη γνώση των μακροχρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας σε θέματα πολεοδομίας και χωροταξίας, και την πρόθεσή μου να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην προσπάθεια επίλυσής τους.
Η γνωριμία μου με τον Βαγγέλη Κυπαρίσση, συνέβαλε καθοριστικά στην απόφασή μου αυτή, καθώς με τον Βαγγέλη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την εξέλιξη και ανάδειξη του Καλλικρατικού Μαραθώνα, σε σύγχρονο και οργανωμένο Δήμο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνονται μέσα από τις νέες τεχνολογίες.
Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν μέσα, από τη Διαφορετική Πρόταση Προσφοράς, με αγάπη για τον τόπο, με την παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», και Δήμαρχο τον Ευάγγελο Δ. Κυπαρίσση.''

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.