Η Μαρία-Γεωργία Λώμη υποψήφια στους Νέους Ορίζοντες

lomi

Μια νοσηλεύτρια με ειδίκευση στην παιδιατρική και ιδιαίτερες γνώσεις

στον ευαίσθητο τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών,η Μαρία-Γεωργία Λώμη, είναι η σημερινή προσθήκη στην παράταξη Νέοι Ορίζοντες.

 

Ας δούμε την δήλωση της :

Γεννήθηκα στην Κύπρο και από το 1989 είμαι μόνιμος κάτοικος στον δήμο Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά. Πήγα σχολείο στο δημοτικό του Τύμβου Μαραθώνα και μετά από εξετάσεις πέρασα στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης. Είμαι πτυχιούχος ‘’Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων‘’ του τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών και Νοσηλευτικής Σ.Ε.Υ.Π., Τ.Ε.Ι Αθηνών. Έχω την « Πιστοποίηση Βοηθού Μητρότητας» ολοκληρώνοντας επιτυχώς την διαδικασία πιστοποίησης βοηθού μητρότητας όπως αυτή ορίζεται από τον Σύλλογο Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος και την Εκπαιδευτική Επιτροπή του Συλλόγου.
Είμαι Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια μητρικού θηλασμού από το 2012 και τον Οκτώβριο του 2017 τελείωσα την Παιδιατρική Ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού. 
Σήμερα είμαι Εξειδικευμένη παιδιατρική νοσηλεύτρια καθώς και δευτεροετής φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ιατρικής «ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ – ΕΡΕΥΝΑ».
Έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς και θέσεις στο χώρο της υγείας, μεταξύ των οποίων στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης ενώ σήμερα εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας –Πικερμίου. 
Η συνεχής ενασχόληση μου με τα θέματα της υγείας και ιδιαίτερα στον δήμο Μαραθώνα, μου κατέδειξαν την ανάγκη που υπάρχει για έναν δήμο με μια διαφορετική, πιο ανθρωποκεντρική και ολιστική προσέγγιση.
Η αγάπη μου για τα παιδιά και τον εθελοντισμό με έφεραν στον ίδιο δρόμο με τον Βαγγέλη Κυπαρίσση να ατενίζουμε μαζί Νέους Ορίζοντες.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.