Την Κυριακή η 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

lambrakis 2

Με σύνθημα «Ο λαός να δώσει απάντηση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς

και την εμπλοκή της χώρας», η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη τιμά την Πανελλαδική Μέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης στις 14 Απρίλη. Η 39η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, θα ξεκινήσει στις 08.00 από τον Τύμβο του Μαραθώνα με στάση στις 17:30 στην Αγία Παρασκευή, ενώ θα τερματίσει στις 18.30 στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση.

Η ΕΕΔΥΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής, σημειώνοντας πως «οι εξελίξεις απαιτούν τη μετατροπή της λαϊκής ανησυχίας σε οργανωμένη πάλη για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των αιτιών που τους προκαλούν, για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που στρατιωτικοποιείται ολοένα και περισσότερο, αξιοποιώντας τη λεγόμενη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία. Απαιτείται διαρκής πάλη, παίρνοντας υπόψη ότι η αιτία των επικίνδυνων εξελίξεων που στοιχίζουν ακριβά στους λαούς, είναι το κυνήγι του καπιταλιστικού κέρδους, ο ανταγωνισμός των μονοπωλίων για το μοίρασμα αγορών και σφαιρών επιρροής, τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών».

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΕΔΥΕ στα τηλέφωνα: 210 3844853, 210 3844854 ή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.