Ερωτήσεις που καίνε απαντήσεις που εκκρεμούν

kalpi 2019

Πέρασε λοιπόν και το Πάσχα και μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία

για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Εκλογές κρίσιμες, με νέο εκλογικό σύστημα και με σημαντικές αλλαγές. Η απλή αναλογική θα δημιουργήσει καινούργια δεδομένα,αφού πλειοψηφίες στα δημοτικά συμβούλια δεν θα υπάρχουν για να περάσουν τα θέματα που θέλουν και έτσι θα πρέπει να γίνουν ευρείες συνεργασίες.

Οι μέρες του Πάσχα μπορεί να πρόσφεραν στους περισσότερους λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, όμως στα στρατόπεδα των συνδυασμών στον δήμο Μαραθώνα οι ρυθμοί ανέβηκαν στα ύψη. Η τελική ημερομηνία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων ήρθε ( 5 Μαΐου) και το παιχνίδι της στρατηγικής ξεκινά.

Τις τελευταίες μέρες όλοι οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων προσπαθούν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους μέσα από συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα,συγκεντρώσεις και συναντήσεις με συλλόγους και φορείς,

Μια από της συνέντευξης που έπεσε στα χέρια μου είναι αυτή του επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών κ. Βασίλη Δελαγραμμάτικα στην καλή συνάδελφο Βιργινία Μάρκου. Ο κ. Δελαγραμμάτικας υπεραμύνθηκε της απόφασης της Δύναμης Πολιτών να κατέβει στις εκλογές σε συνεργασία με τον Στέργιο Τσίρκα και αναφέρθηκε στο έργο της παράταξης τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως για τον κ.Δελαγραμμάτικα υπάρχει μια σειρά ερωτήσεων, που βέβαια δεν του τέθηκαν από την αγαπητή συνάδελφο, και πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσει.

  • Ποια είναι η γνώμη σας για την περιφερειακή αρχή και την αντιμετώπιση της κρίσης την ημέρα της φωτιάς στο Μάτι;

  • Πως κρίνεται τις αποφάσεις της κ. Δούρου στο θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού; (Μην ξεχνάμε ότι προεκλογικά στο Γραμματικό ήσασταν δίπλα της)

  • Τελικά η απόφαση για την σύμπραξη με τον Στέργιο Τσίρκα πόσο αποδεκτή είναι από τα μέλη της Δύναμης Πολιτών αλλά κυρίως από τους ψηφοφόρους της;

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν οι ερωτήσεις που ταλανίζουν τους ψηφοφόρους θα απαντηθούν με κάποιο τρόπο ή απλά θα πάμε στις εκλογές μένοντας με τις απορίες.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.