Ερωτήσεις που καίνε απαντήσεις που εκκρεμούν μέρος 2

kalpi 2019

Μπήκαμε αισίως στην προτελευταία εβδομάδα πριν

από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι συνδυασμοί έκλεισαν, τα ονόματα ανακοινώθηκαν και σίγουρα οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής είναι αυτές που προκαλούν τις περισσότερες συζητήσεις και αντιδράσεις.

Μια τέτοια προσθήκη που έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα είναι η ένταξη του Βασίλη Κουλουμπή στην Συμμαχία του Σπύρου Λιβαθινού.

Ο κ. Κουλουμπής ήταν για χρόνια εκλεγμένος αυτοδιοικητικός ενώ έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος στον πρώην δήμο Ν.Μάκρης επί δημαρχίας Ιορδάνη Λουίζου. Είναι γνωστός για την ενεργή συμμετοχή του σε διάφορα θέματα στην περιοχή, ένα όμως είναι αυτό που ξεχωρίζει και είναι το θέμα της απόσχισης της Ν.Μάκρης από τον καλλικρατικό δήμο Μαραθώνα.

Το 2017 ο κ. Κουλουμπής με μια ομάδα ανθρώπων από την Ν.Μάκρη ίδρυσαν την Επιτροπή Κατοίκων Ν.Μάκρης “Νέος Καλλικράτης”. Η επιτροπή ζητούσε από την κυβέρνηση και τον τότε αρμόδιο υπουργό τον κ. Σκουρλέτη καθώς και από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Ν. Μάκρη να γίνει πάλι δήμος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με τον κ. Μπαλάφα ο οποίος είχε πλέον αναλάβει υπουργός, όπου τέθηκαν τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα.

Φτάνουμε λοιπόν στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν εν όψη των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

  • Κ. Κουλουμπή πιστεύεται ακόμα στην απόσχιση της Ν.Μάκρης από τον καλλικρατικό δήμο Μαραθώνα;

  • Αν καταφέρετε να εκλεγείτε με την Συμμαχία θα κινηθείτε στην ίδια κατεύθυνση;

  • Περιμένετε την στήριξη του Σπύρου Λιβαθινού, την επόμενη μέρα, από όποια θέση και αν κατέχει, σε αυτό το κρίσιμο θέμα;

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν οι ερωτήσεις που ταλανίζουν τους ψηφοφόρους θα απαντηθούν με κάποιο τρόπο ή απλά θα πάμε στις εκλογές μένοντας με τις απορίες.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.