Καθημερινές συναντήσεις πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας

TSIRKAS SEGAS

Χωρίς καμία διάθεση για χάσιμο χρόνου ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας,έχει

ξεκινήσει από την επομένη των εκλογών και το νικηφόρο αποτέλεσμα,τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς και όχι μόνο με στόχο την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή να μπορεί να δρομολογήσει άμεσα λύσεις σε προβλήματα τις περιοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι όποτε και να περάσεις από το γραφείο του νέου δημάρχου,θα δεις κόσμο,φορείς και συλλόγους της περιοχής που παραθέτουν στον νέο δήμαρχο τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Η αρχή για τις συναντήσεις με τις υπηρεσίες εκτός του δήμου Μαραθώνα, έγινε την Πέμπτη 6 Ιουνίου από την περιφέρεια Αττικής όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου και ενημερώθηκε για τα ενεργειακά προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και για τις χρηματοδοτήσεις έργων της Περιφέρειας στις οποίες μπορεί να ενταχθεί ο Δήμος Μαραθώνα.

TSIRKAS PERIFEREIA

Την ίδια μέρα ο δήμαρχος Μαραθώνα πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Πολεοδομία Παλλήνης (Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Παλλήνης)όπου και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο κ. Ιωάννη Καραϊσκο και συζήτησαν για πολεοδομικά θέματα που αφορούν τον Δήμο Μαραθώνα και άπτονται της Πολεοδομίας Παλλήνης.

TSIRKAS POLEODOMIA

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 7 Ιουνίου ο κ. Τσίρκας συναντήθηκε με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, Πύραρχο Δημοσθένη Ραγκαβά όπου και συζητήθηκε η προετοιμασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών τόσο του Δήμου όσο και της Πυροσβεστικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου που ήδη διανύουμε.

TSIRKAS PYROSVESTIKH

Πιο πρόσφατη και εξίσου σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου, μαζί με τον ΔήμαρχοΓιάννη Ζαγάρη,όπου επισκέφθηκαν τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Σεβαστή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή τους για τον προγραμματισμό και τις ενέργειες που είναι σε εξέλιξη για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Είναι δεδομένο ότι ο Στέργιος Τσίρκας δεν έχει σκοπό να περιμένει τον Σεπτέμβριο που θα αναλάβει την δημαρχία για να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Μαραθώνα,αλλά δουλεύει σε καθημερινή βάση, για να έχει μια πλήρη εικόνα.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.