Νέα προεδρεία και διοικητικά συμβούλια σε ΚΕΔΜΑ και Τετράπολις

simvoulia

Τα προεδρία και τα διοικητικά συμβούλια για τα δύο από τα τρία νομικά πρόσωπα του δήμου Μαραθώνα

ψηφίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 12ης Σεπτεμβρίου. Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΜΑ) και “Τετράπολις” μπαίνουν σε νέα εποχή με τις καινούργιες διοικήσεις να πρέπει να συνεχίσουν αλλά και να αναβαθμίσουν το ξεχωριστό έργο τους.

Στην ΚΕΔΜΑ πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Μάνος Γεωργάτος με το Διοικητικό Συμβούλιο να διαμορφώνεται ως εξής:

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ζορμπάς

Τακτικά μέλη: Βασίλης Τσακιργιάννης, Δημήτρης Μακρής, Νίκος Ζουμπουρλής, Πόπη Πατεράκη, Κώστας Μπούφης, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, Αργύρης Αλεξανδρής, Δημήτρης Μαγγίνας και Νίκος Παπαργύρης.

Η προσωπικότητα και η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Μανώλης Γεωργάτος (ήταν Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Δήμου Μαραθώνα) εγγυάται την καλή λειτουργία του σημαντικότερου εργαλείου του δήμου, της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα.

Στο δεύτερο νομικό πρόσωπο του δήμου,το Τετράπολις, πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Μπαϊρακτάρης με το Διοικητικό Συμβούλιο να διαμορφώνεται ως εξής:

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μπαϊρακτάρης

Τακτικά μέλη: Γιώργος Ζορμπάς,Ιωάννης Μπούσουλας,Δημήτρης Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Τσιμίνης, Ιωάννης Κουζάκος, Ηλίας Χατζόπουλος, Ελένη Μαγγανά, Δημήτρης Αγγελής, Μανουσίδου Μαρία.

Η ψήφιση του Στέφανου Μπαϊρακτάρη για την προεδρία του Τετράπολις δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αναλύσεις. Ο κ. Μπαϊρακτάρης έχει αναλάβει διάφορες αντιδημαρχίες στο δήμο Μαραθώνα από όπου είτε παραιτήθηκε είτε πέρασε και δεν ακούμπησε. Η εμπειρία σε θέσεις ευθύνης μπορεί να βοηθήσει σε διαδικαστικά θέματα, αλλά είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια από το συμβούλιο για να καταφέρει να αναπτύξει ένα νομικό πρόσωπο που ασχολείται με τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού του δήμου μας.

Τέλος εμπλοκή παρουσιάστηκε στην ψήφιση για τον νέο πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΘΕΜΑ. Η πρόταση να μπει πρόεδρος μη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δεν πέρασε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παρασκήνιο για το συγκεκριμένο θέμα ήταν μεγάλο. Αναμένουμε το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης για να δούμε τι θα προκύψει.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.