Σε θέσεις μάχης βρίσκονται Δήμος Μαραθώνος και Περιφέρεια Αττικής

xifos b

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται από την Τετάρτη 16/10 δήμος Μαραθώνος και Περιφέρεια Αττικής

μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που κράτησε πέντε ώρες, με πλήθος αντεγκλήσεων, την συζήτηση να γίνεται εκτός ημερήσιας διάταξης και για διαφορετικό θέμα και τελικά να παίρνει απόφαση για λειτουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Οργισμένη ήταν η πρώτη αντίδραση του Δήμου Μαραθώνα με τον δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα να απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Η Περιφέρεια Αττικής με αλλεπάλληλα Δελτίο Τύπου προσπάθησε να κάνει το άσπρο-μαύρο σχετικά με την λειτουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού ενώ και ο Περιφερειάρχης Αττικής εξέδωσε ξεχωριστό δελτίο τύπου όπου προσπαθεί να μας πείσει για τις αθώες προθέσεις του για το “καλό των πολιτών”.

Σύλλογοι, δημοτικές παρατάξεις και πολίτες βρίσκονται στα κάγκελα και δηλώνουν προς την περιφέρεια και τον κ. Πατούλη έτοιμοι να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον με κάθε κόστος.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα συνεδρίασε η Επιτροπή του Δήμου για τον ΧΥΤΑ που είχε συσταθεί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με πρόεδρο τον δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα αποφασίζοντας τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν και οι οποίες θα ανακοινωθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης.

Σε ένα δημοτικό συμβούλιο όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης αφού Νίκος Χατζηγιάννης και Σπύρος Λιβαθινός επικρίνουν τον δήμαρχο για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή δεν έχουν γίνει από την στιγμή που ανέλαβε αλλά και για τα προηγούμενα χρόνια. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της παράταξης “Συμμαχία” όπου αναφέρει ότι “έφτασε πλέον η ώρα της αλήθειας για όλους μας και κυρίως για τον δήμαρχο”.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.