Human Desing:Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού της Επιστήμης & της Ζωής

10153950 661264077255597 8594815608693118434 n

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου δεν είναι ένα σύστημα Πεποιθήσεων. Δεν απαιτεί να

πιστέψετε σε κάτι. Δεν απαιτεί να πιστέψετε εμένα. Δεν είναι Ιστορίες. Δεν είναι Φιλοσοφίες. Είναι ένας πραγματικός χάρτης στην φύση της ύπαρξης. Είναι ένας λογικός τρόπος με τον οποίον μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας. Και μόνο η απλή μηχανική του αρκεί για να κάνει την διαφορά στον τρόπο που κάποιος ζει την ζωή.

Η ειρωνεία του να είσαι άνθρωπος είναι ότι πιανόμαστε στην επιφανειακή κατανόηση και αποδοχή της φύσης μας και του κόσμου γύρω μας.

Είμαστε απλά στην επιφάνεια. Δεν έχει σημασία το πόσο έξυπνοι είμαστε. Δεν έχει σημασία το πως αποκαλούμε αυτή την εξυπνάδα είτε την αποκαλούμε 'φώτιση' είτε την αποκαλούμε 'ιδιοφυία είτε αλλιώς. Υπάρχει μια τεράστια άγνοια όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργούν τα σώματα μας.

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου είναι η ανάλυση του γενετικού σας κώδικα. Αυτός είναι ο σκοπός της Εκπαίδευσης στο Ανθρώπινο Σχέδιο, να διαβαστεί ο γενετικός κώδικας σε βάθος. 

Αυτή είναι η δουλειά του επαγγελματία αναλυτή. Αυτή η δυνατότητα του να δούμε λεπτομερώς την μηχανική μας, είναι προφανώς εκπληκτική. Αποκαλύπτει ολόκληρη την φύση μας. Ωστόσο, κατανοώντας απλά την μηχανική της επιφάνειας, θα έχεις μια γείωση σε αυτή την ζωή που αμέσως θα κάνει την διαφορά στην διαδικασία σου.

Αυτές οι ουσιαστικές αλήθειες είναι απλές επειδή είναι μηχανικές.  Αυτό που είναι μηχανικό σε μας, στον τρόπο που λειτουργούν τα γονίδια, είναι ότι την στιγμή που προσπαθούμε να παρέμβουμε στην λειτουργία τους πέφτουμε σε μια ζωή σύγχυσης, χάους και πόνου. Στο τέλος, θα περάσει το δικό τους.

Είμαστε επιβάτες σε αυτά τα σώματα. Είμαστε επιβάτες που εμπειριώνονται την ζωή. Ο Βούδας δίδαξε πως το σώμα δεν είναι δικό μας. Δεν είναι. Και όμως, την ίδια στιγμή, εξαρτόμαστε εντελώς απο αυτό. Αυτή είναι η τραγωδία ενός άρρωστου σώματος.  Εξαρτόμαστε εντελώς απο τα οχήματα μας. Το να μάθουμε να τα λειτουργούμε σωστά, και αυτό είναι στην πραγματικότητα το να τα αφήσουμε να λειτουργήσουν σωστά, φέρνει αμέσως τα οφέλη. Αυτό δεν είναι πολύπλοκο και δεν είναι πολύπλοκη η γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Είναι πολύ απλό και λογικό. Είναι προσβάσιμο σε κάθε ηλικία. Ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή την γνώση.

Στην διδασκαλία του Ανθρώπινου Σχεδίου και στην εκπαίδευση των αναλυτών, οι μαθητές καλύπτουν ένα φάσμα απο δεκαπέντε ετών μέχρι και ογδόντα. Δεν υπάρχει περιορισμός. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να αρνηθεί σε κάποιον την κατανόηση αυτών των βασικών αληθειών για τον εαυτό του. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το να πεις, "Ά, είμαι αυτό η εκείνο". Είναι για να έχεις την ευκαιρία για να κάνεις κάτι με αυτή την γνώση, να μπορέσεις να την ζήσεις. Ζώντας την, καθώς πειραματίζεσαι με την λογική της η εκπληκτική εμπειρία του να βρεις

και τελικά να ζήσεις την πραγματική σου ζωή μπορεί να συμβεί.

Κάθε μάθηση, πραγματική μάθηση χρειάζεται επτά χρόνια. Χρειάζονται επτά χρόνια για να αλλάξουν σχεδόν όλα τα κύτταρα στο σώμα. Ζούμε σε επταετής κύκλους. Την στιγμή που αρχίζεις να έρχεσαι στην φύση σου, την στιγμή που επιτρέπεις στο σώμα να ζήσει την ζωή του δίχως αντίσταση, ξεκινάς την βαθιά διαδικασία του αποπροσδιορισμού. Επτά χρόνια αργότερα, προκύπτεις, κυριολεκτικά σαν ένα νέο όν: ο εαυτός σου. Είναι ένα απο τα μαύρα αστεία ότι οι άνθρωποι δεν ζουν τις δικές τους ζωές. Είναι εξαιτίας αυτού, που δεν ζουν τις ζωές τους που η

ζωή φαίνεται να είναι μια τόσο δύσκολη εμπειρία για αυτούς. Ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ γνώση τριγύρω σχετικά με το να είσαι ο εαυτός σου. Είναι εντάξει και είναι καλό κάποιος να σου πει να είσαι ο εαυτός σου, αλλά πρέπει να ξέρεις ποιός είναι αυτός ο εαυτός.

Στην επαγγελματική μου δουλειά, έχω κάνει περίπου πέντε με έξι χιλιάδες αναλύσεις. Όπου και αν ήμουν, ασχέτως πολιτισμού και χώρας, υπάρχει μια κυρίαρχη ασθένεια. Αποκαλείται "αυτό-μίσος". Το αυτο-μίσος ποικίλει στην ένταση του απο το να είναι κάτω απο το επίπεδο της επιφάνειας της συνειδητότητας μέχρι να είναι σε πλήρη άνθιση. Είναι η πιο ανθρώπινη ειρωνεία ότι οι άνθρωποι που μισούν τον εαυτό τους, δεν τον γνωρίζουν. Μισούν το λάθος άτομο. Είναι απογοητευμένοι με το λάθος άτομο. Δυσανασχετούν με το λάθος άτομο.

Οι άνθρωποι δεν συμπαθούν τον εαυτό τους. Δεν συμπαθούν τον εαυτό τους γιατί δεν ξέρουν ποιοί πραγματικά είναι. Δεν έζησαν ποτέ την εμπειρία του να είναι οι εαυτοί τους ούτε είδαν την πραγματική τους ομορφιά. Είναι η εποχή για να δούμε ότι αυτός δεν είναι ο πλανήτης του μαρτυρίου, αλλά στην πραγματικότητα μια ευκαιρία για μια υπέροχη Γνώση. Αυτό δεν έχει να κάνει με εγγυήσεις ή υποσχέσεις. Αυτό δεν λέει ότι αν ζήσεις την φύση σου θα είσαι ό πιο πλούσιος και ο πιο όμορφος. Δεν έχει να κάνει με το να γίνεις ο καλύτερος ή ο πρώτος.

 Έχει να κάνει με το να είσαι ο Εαυτός σου.

Η ζωή είναι μια διτότητα. Αυτό αποκαλύπτεται απο την ηθική μας. Πάντα θα υπάρχει αυτό κι εκείνο. Πάντα θα υπάρχει το καλό και το κακό. Πάντα θα υπάρχει επιτυχία και αποτυχία. Είναι η φύση του να είσαι άνθρωπος και να βιώνεις το φάσμα της ανθρώπινης εμπειρίας.

Την στιγμή που ζεις την φύση σου και μπαίνεις στην ζωή σωστά, είναι η στιγμή που θα πάρεις αυτό που είναι σωστό για σένα, την σωστή καριέρα και τις σωστές σχέσεις. Δεν έχει σημασία τότε αν θα είσαι πετυχημένος η όχι. Δεν θα υπάρχει μαρτύριο όποια και αν είναι η κατάσταση σου. Θα ζεις την φύση σου και θα είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που είναι εκεί για σένα είναι σωστό για σένα. Ότι κι αν είναι. Δεν θα υπάρχει τίποτα μέσα σου που να λέει, "Μακάρι να ήμουν αυτό η εκείνο". Είμαστε κυριευμένοι στον δυτικό μας πολιτισμό απο την προπαγάνδα της

βελτίωσης. Οι διαφημίσεις μας λένε να είμαστε πιο λεπτοί, πιο σοφοί, πιο γρήγοροι, πιο πλούσιοι. Υπάρχουν όλων των ειδών οι ειδικοί που λένε ότι υπάρχει αυτός ο τρόπος κι ο άλλος τρόπος. Οι άνθρωποι υποφέρουν απο την προπαγάνδα των γενικεύσεων. Αν δεν ξέρεις τον εαυτό σου, χάνεσαι εύκολα στην προπαγάνδα. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. Είναι απλά ένα θέμα του να γίνεις κάτι. Να γίνεις ο Εαυτός σου.

Να αποκτήσεις επίγνωση του εαυτού σου.

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου ανοίγει την πόρτα στην δυνατότητα της αυτό-αγάπης. Το να βρεις την αυτό-αγάπη σημαίνει επίσης το να βρεις μια ευρύτερη αγάπη, την αγάπη για την ζωή και την αγάπη για τους άλλους μέσω της κατανόησης. Μέσω της προσωπικής σου ανάλυσης, βλέποντας τον εαυτό σου, αναγνωρίζοντας τον Τύπο και το Προφίλ σου, κατανοώντας το πως μπορείς να ζήσεις την φύση σου, δώσε την προσοχή σου σε αυτό κοιτάζοντας τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Πολλές απο τις δυσκολίες μας στην ζωή προέρχονται απο τις δυσκολίες στις σχέσεις μας, είτε είναι οι επαγγελματικές μας σχέσεις είτε οι προσωπικές μας. Αυτό που ισχύει για το άτομο, η έλλειψη της κατανόησης για την φύση μας, είναι αλήθεια και για τις σχέσεις μας.

Οι σχέσεις λειτουργούν απο την γενετική προστακτική και έχουν τους δικούς τους κανόνες.

Το να είσαι ο εαυτός σου είναι το να φέρεις στην ζωή σου αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά για σένα. Αυτή η γνώση έχει να κάνει με το να το κάνεις αυτό απλά, έτσι ώστε να ευεργετηθείς απο τις καλύτερες δυνατόν σχέσεις. Οι σωστές σχέσεις σου επιτρέπουν όχι μόνο την αναγνώριση και την κατανόηση απο τους άλλους, αλλά σου επιτρέπουν να τους κατανοήσεις κι εσύ.

Το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι λογική, μηχανική γνώση. Δεν έχει να κάνει με θεωρίες και φιλοσοφίες.

Είναι για να μπορέσεις να κάνεις πρακτικά πράγματα με αυτή την γνώση, που θα φέρουν τα πρακτικά οφέλη. Έτσι ώστε να απολαύσεις το γεγονός ότι μπορείς να συμμετέχεις στο να γίνεις ο Εαυτός  σου .

 

By Ra

 

10307243 661264197255585 4243685537619085897 a

http://www.humandesignhellas.gr/

 

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.