Πρόσκληση εκδήλωσεις ενδιαφέροντος για Εργασίες και προμήθειες που αφορούν στην Δ’ και στην Ε’ παιδική κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα

ΣΗΜΑ Δ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

 

Προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν προσφορές για:
1.- Την εργασία συντήρησης τετρακοσίων (400) κλιματιστικών  καθώς και αλλαγή πλακετών όπου χρειάζεται στην Ε’ Παιδική Κατασκήνωση. Ζητείται επίσης παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια που λειτουργεί η κατασκήνωση (περίοδος ανεξάρτητων ημερών).
2.- Την εργασία αναγόμωσης και συντήρησης πυροσβεστήρων καθώς και οξυγόνου πλήρους φιάλης στη Δ’ και στην Ε’ Παιδική Κατασκήνωση.
3.- Την εργασία αποψίλωσης των χώρων (κλάδεμα δέντρων και απομάκρυνση ξερών κλαδιών και χόρτων) της Δ’ και της Ε’ Παιδικής Κατασκήνωσης.
4.- Την εργασία καθαρισμού 180 οικίσκων καθώς και του χώρου της τραπεζαρίας της Ε’ Παιδικής Κατασκήνωσης.
5.- Την εργασία απεντομώσεων μυοκτονιών στην Ε’ Παιδική Κατασκήνωση.

Οι προσφορές θα υποβληθούν  στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος επί της Λεωφ. Μαραθώνος 104 στην υπεύθυνη υπάλληλο Σοφία Χατζηστεφάνου, μέχρι την Τρίτη 03/06/2014.

Τηλ: ,2294320567 ΦΑΧ:2294094415, ή σε ψηφιακή μορφή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου στη συνέχεια να αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προσφορών.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.