Η πρώτη ομιλία του Ηλία Ψηνάκη στους εργαζόμενους του δήμου.Ποιοι αναλαμβάνουν αvτιδήμαρχοι.

psinakis

Η πρώτη ομιλία του νέου δημάρχου Μαραθώνα προς τους δημοτικούς υπαλλήλους είχε απ’όλα.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν στο κλειστό της Αφετηρίας του Μαραθωνίου Δρόμου ,οι υπάλληλοι του δήμου μας άκουσαν τον Ηλία Ψηνάκη να αναλύει τον τρόπο που θα λειτουργεί από εδώ και πέρα ο Δήμος Μαραθώνα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν υπάλληλο, σε όποιο χώρο και αν ανήκει πολιτικά, αν τον ψήφισε ή όχι, ενώ τόνισε ότι δεν τον αφορά ο τρόπος που λειτουργούσαν οι υπάλληλοι έως τώρα και ότι δεν ρίχνει σε κανέναν ευθύνη για οτιδήποτε<< περίεργο>> έχει συμβεί στον δήμο μας. Ανάφερε πολλές φορές ότι η πόρτα του γραφείου του είναι ανοικτή για όλους τους υπαλλήλους αν θέλουν να αναφέρουν οποιαδήποτε παρατυπία πέσει στην αντίληψη τους κυρίως από τους δικούς του ανθρώπους .Επίσης, για τον Ηλία Ψηνάκη, όπως είπε, όλοι οι εργαζόμενοι είναι ίσοι και όλοι θα δουλεύουν το ίδιο.

Ο νέος δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική εμφάνιση που πρέπει να έχει ο κάθε εργαζόμενος του δήμου μας καθώς και στον τρόπο που συμπεριφέρεται στους πολίτες, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι η βιτρίνα του δήμου.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Βαρνάβας, το Γραμματικό, ο Μαραθώνας και η Νέα Μάκρη θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν ένας δήμος, ο Δήμος Μαραθώνα.

Μέσω των συνεργατών του ανάλυσε τον τρόπο λειτουργίας του δήμου ο οποίος πλέον θα λειτουργεί σαν μια ιδιωτική επιχείρηση. Θα υπάρχουν 5 αντιδημαρχίες ,οικονομικής διαχείρισης και διαφάνειας, ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και καθημερινότητας. Τις αντιδημαρχίες, θα πλαισιώνουν, ομάδες εργασίας στις οποίες θα συμμετέχουν, εκτός από δημοτικούς συμβούλους και απλοί πολίτες οι οποίες ομάδες θα επιβλέπουν και θα ελέγχουν τον τρόπο λειτουργίας των αντιδημάρχων και εντεταλμένοι σύμβουλοι οι οποίοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι που θα μπορούν να υπογράφουν αντί του δημάρχου και θα έχουν ευθύνη για συγκεκριμένους τομείς λειτουργίας του δήμου.

Οι πέντε πρώτοι αντιδήμαρχοι είναι:

  1. 1.Γεώργιος Ζούρος αντιδήμαρχος οικονομικών
  2. 2.Αιμίλιος Ρείσογλου αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης
  3. 3.Κωνσταντίνος Τσίρκας αντιδήμαρχος κοινωνικής συνοχής
  4. 4.Ιωάννης Ζαγάρης αντιδήμαρχος καθημερινότητας
  5. 5.Βάιος Θανάσιας αντιδήμαρχος ανθρώπινου δυναμικού

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ορίζετε ο Σπύρος Λιβαθηνός.

Τα Μαραθώνια Νέα αφού ευχηθούν καλή επιτυχία σε όλους δηλώνουν ότι θα είναι πάντα εδώ να προβάλουν ότι καλό συμβαίνει στον δήμο μας.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.