Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ ΚΤΥΠ ΑΕ και Δήμου Μαραθώνα για νέα σχολεία

ktyp marathonas

Προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση δυο νέων, δημόσιων σχολικών μονάδων

στην Νέα Μάκρη, υπέγραψαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, παρουσία του Προέδρου της Εταιρείας, Γιώργου Μπιτάκου.

Η σύμβαση αφορά στην προώθηση των έργων κατασκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, το οποίο είναι ήδη ενταγμένο στο τρέχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα και επίκειται η προκήρυξη του διαγωνισμού καθώς και του Νηπιαγωγείου Ανατολής Νέας Μάκρης, η μελέτη του οποίου θα σταλεί προς έγκριση από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή, προκειμένου η Εταιρεία να προχωρήσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Κατά την συνάντηση της Διοίκησης της ΚΤΥΠ με τον Δήμαρχο Μαραθώνα εκφράστηκε η κοινή βούληση για συνεργασία και επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα αιτήθηκε ακόμη την ένταξη στον προγραμματισμό έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ, της μελέτης και κατασκευής του 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Μάκρης και του 4ου Νηπιαγωγείου Ζούμπερι Νέας Μάκρης, λαμβάνοντας την δέσμευση της Διοίκησης ότι θα εξεταστεί κάθε δυνατότητα να προωθηθούν κι αυτά τα έργα.

Οργανισμος λιμενος


fast ad

Κράτα το

Κράτα το

The pear

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.