Πρόσκληση πολιτικών υποψηφίων σε κοινή σύσκεψη από τον Ηλία Ψηνάκη

siskepsi

Με μόλις ενάμιση μήνα να απομένει για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο

Μαραθώνα, ο δήμαρχος της καρδιάς μας,ο Ηλίας Ψηνάκης,συγκάλεσε τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και τους επικεφαλής των συνδυασμών υποψηφίων δημάρχων, υποψηφίων περιφερειαρχών ή εκπροσώπων τους σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 14.00 μ.μ. στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνος.

Μοναδικό θέμα της σύσκεψης θα είναι η επίτευξη συμφωνίας για την κατανομή των χώρων προβολής, καθώς και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών κατά την προεκλογική περίοδο.

Είναι πάντως δεδομένο ότι αν είναι παρόν στην σύσκεψη θα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε συνέχεια της σύσκεψης την Πέμπτη έχει οριστεί δημοτικό συμβούλιο για να επικυρώσει τα όσα αποφασίστηκαν.

Δείτε την πρόσκληση:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, καθώς και των άρθρων 3 και 4 και 7 παρ.3. του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20- 4-2011), σας προσκαλούμε να προσέλθετε, σε ειδική συνεδρίαση, που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα, στις 18-4-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.30 μμ, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Περί επικύρωσης πρακτικού κοινής σύσκεψης για τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών. (ειδικός αγορητής: Πρόεδρος Δ.Σ κ. Αιμίλιος Ρείσογλου)

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ

Αιμίλιος Ρεΐσογλου

Οργανισμος λιμενος

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.