Νέα εποχή στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα

kedma logo

Σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού και σε μια λιτή, μα ουσιαστική

τελετή, όπως αρμόζει, έγινε την Πέμπτη, 2-10-2019, στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, η παράδοση – παραλαβή της ΚΕΔΜΑ από την απερχόμενη στην παρούσα Διοίκηση. Παρευρέθησαν μέλη του απερχόμενου και νυν Διοικητικού Συμβουλίου, όπως οι κκ. Ρίζου Αναστασία, Γεωργάτος Μανώλης, Αλεξανδρής Πέτρος, Λέπουρης Γιώργος, Μπούφης Κώστας, υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και ο τοπικός τύπος.

Η απερχόμενη πρόεδρος, κα Αν. Ρίζου, τονίζοντας ότι η εναλλαγή στην εξουσία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του δημοκρατικού πολιτεύματος, αρκεί να υπάρχει η συνέχεια, ώστε να εξασφαλίζεται η πρόοδος, έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της προηγούμενης διοίκησης, εστιάζοντας

στη σημασία, τις δυνατότητες και τη δυναμική της Κ.Ε.Δ.ΜΑ για την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας σε ποικίλους τομείς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη Δομή στήριξης των πυροπλήκτων, που λειτούργησε στους χώρους της Κ.Ε.Δ.ΜΑ, ένα έργο τιτάνιο με τη συνδρομή χιλιάδων εθελοντών και την αυταπάρνηση των υπαλλήλων που απασχολούνται στο Κυλικείο και στην καθαριότητα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τους υπαλλήλους που λειτούργησαν με ιδιαίτερη συνέπεια και υπευθυνότητα στα δύο χρόνια συνεργασίας της μαζί τους. Οι διοικητικοί υπάλληλοι, Νίκος Κρυμάνδαλης και Λίλη Χάλαρη, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό, η Αφροδίτη Παρλαβάντζα, ο Μάκης Μαλισιανος, ο Μπάμπης Κουτσούρης, ο Φώτης Κατσής, ο Νίκος Γκλιάτης, η κα Μαρία Κονταξάκη και τέλος οι τεχνικοί, Βαγγέλης Μπισμπιρούλας και Θοδωρής Παπαστάμος. Με συγκίνηση αναφέρθηκε και στους εκλιπόντες, Αντώνη Βιδάλη και Νίκο Ζέρβα.

Δίνοντας το λόγο στο Μανώλη Γεωργάτο, το νέο Πρόεδρο, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα είναι άξιος συνεχιστής του έργου, γιατί έχει δώσει δείγματα γραφής και συγκαταλέγεται και αυτός στους εθελοντές της Πολιτικής, όπως και η ίδια, που στοχεύουν στο κοινωνικό καλό, μακριά από κάθε λογής ιδιοτέλεια. Η ίδια, όπως τόνισε, φεύγει με το κεφάλι ψηλά και κλείνει την πόρτα χαμογελώντας, γιατί ένιωσε, δεν κρύφτηκε και μόνο έδωσε..., ενώ θα εξακολουθήσει να είναι πάντα στη διάθεση όποιου ζητήσει τη βοήθειά της .

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Γεωργάτος αφού ευχαρίστησε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα για την προσφορά κατά την θητεία τους στο νομικό πρόσωπο, διαβεβαίωσε τόσο το προσωπικό όσο και τους εκπροσώπους των συλλόγων ότι θα υπάρχει μια άψογη συνεργασία με όλους, έχοντας στο πλευρό του ένα πολύ καλό διοικητικό συμβούλιο με εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας. Ένα διοικητικό συμβούλιο με δημοτικούς συμβούλους , εκπροσώπους συλλόγων. πολίτες , έτοιμους να αναλάβουν υποχρεώσεις με ένα κοινό σκοπό, την εύρυθμη λειτουργία των δομών της ΚΕΔΜΑ δημιουργώντας προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και το μέλλον χτίζεται πάνω στα επιτεύγματα του παρελθόντος, είμαστε σε αναμονή για τα ακόμη καλύτερα.

kedma

Παράλληλα είχαμε και την πρώτη πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση της Κοινωφελής με πρώτη προτεραιότητα την λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Δείτε αναλυτικά τα θέματα:

                                                          

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα σας καλεί σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 240, 234, 95 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, στις 17/10/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:00 μ.μ., όπως προσέλθετε στη Λ. ΜΑΡΑΘΩΝOΣ 196 (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου για την λειτουργία του κολυμβητηρίου και του κυλικείου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

2. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΙΟΝTOURS για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου για το χρονικό διάστημα από 7/6-24/6/2019.

3. Λήψη απόφασης για ορισμό ημερομηνίας Ημιμαραθωνίου Δρόμου και διακριτικό τίτλο αυτού.

4. Λήψη απόφασης για ορισμό οργανωτικής επιτροπής για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Δήμου Μαραθώνα.

5. Λήψη απόφασης για λειτουργία του ιατρείου στο κλειστό Μπάσκετ «Γ.Δημητριάδης» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης σύμφωνα με την αδειοδότηση του κλειστού μπάσκετ.

6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 2.200,00€ από τον ΚΑ 64.02.000 «Διαφημίσεις τύπου» για περιοδικές διαφημιστικές καταχωρήσεις σε τοπικό τύπο των δράσεων της ΚΕΔΜΑ.

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 496,00€ από τον ΚΑ 64.02.001 «Διαφημίσεις ηλεκτρονικού τύπου» για ηλεκτρονικές διαφημιστικές καταχωρήσεις των δράσεων της ΚΕΔΜΑ.

8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 3.500,00€ από τον Κ.Α. 62.07.001 που αφορά «Επισκευές και συντηρήσεις κτιρίων – Εγκατ/σεων κτιρίων – Τεχν. Έργων» για

1) Την κατασκευή εισόδου γραφείου στο κλειστό μπάσκετ στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

2) Ανακατασκευή νέας σχάρας στην είσοδο και έξοδο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου λόγω καταστροφής της υπάρχουσας και

3) Επισκευή και αποκατάσταση της υδρορροής στην οροφή του κλειστού Γυμναστηρίου Μαραθώνα λόγω καταστροφής της υπάρχουσας

9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 372,00€ από τον Κ.Α. 62.07.002 που αφορά «Επισκευές και συντηρήσεις Μηχανημάτων –Τεχνικών Εγκατ/σεων» για την παροχή υπηρεσιών από ψυκτικό για την σύνδεση των κλιματιστικών μονάδων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 930,00€ από τον Κ.Α. 62.07.002 που αφορά «Επισκευές και συντηρήσεις Μηχανημάτων –Τεχνικών Εγκατ/σεων» για τον ηλεκτροφωτισμό του προπονητηρίου και την αποκατάσταση του Φωτισμού στο ανοικτό μπάσκετ.

11. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των 1.240,00€ από τον Κ.Α. 64.98.008 που αφορά «Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων» για παροχή υπηρεσιών για την δημιουργία ενός ενημερωτικού βίντεο για την διεξαγωγή του 7ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.ΜΑ.

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.