Επιστολή καταπέλτη προς τον δήμαρχο Μαραθώνα εξέδωσε η Νεολαία Μαραθώνα

sinthimata 4

Επιστολή καταπέλτη προς τον δήμαρχο Μαραθώνα εξέδωσε

η Νεολαία Μαραθώνα σχολιάζοντας τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και την στάση του δημάρχου Μαραθώνα στο θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Ημερομηνία: 21/02/2018

Επιστολή / Απάντηση Νεολαίας Μαραθώνα

Κύριε Δήμαρχε,

Πράγματι το γεγονός το οποίο διαδραματίστηκε στο περιφερειακό συμβούλιο είναι θλιβερό και ξεκαθαρίζουμε εξαρχής ότι είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής βίας.

Εμείς ως νέοι θέλουμε να εκφράσουμε και εγγράφως τη δυσαρέσκεια και την αποδοκιμασία μας. Όπως καλά γνωρίζετε πάντα προσπαθούμε να διαδηλώσουμε για τα αιτήματα μας με τρόπο ειρηνικό. Ωστόσο κάποιοι «καλοπροαίρετοι» προσπάθησαν να το αμαυρώσουν. Όπως ήδη γνωρίζετε τα φαινόμενα απατούν. Την δημόσια κατακραυγή σας θα ήταν καλύτερο να την εκφράσετε αν ήσασταν και ο ίδιος εκεί και βλέπατε τα γεγονότα από κοντά, γιατί μάλλον δεν σας πληροφόρησαν σωστά και όπως καλά ξέρετε τα ΜΜΕ μπορούν να λένε ότι τους βολεύει. Είναι μεγάλο το χάσμα ανάμεσα στο φαίνεσθε και το είναι. Ο τρωικός πόλεμος έγινε μονάχα για μία οπτασία.

Καθημερινά αποδεικνύουμε το ήθος και την καλλιέργεια μας προσπαθώντας πάντα να βελτιωνόμαστε. Όσοι λοιπόν δεν το βλέπουν εθελοτυφλούν. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως είστε ένας εξ αυτών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την σπουδαία πανελλήνια πρωτοβουλία σχολείων του Μαραθώνα για τον εορτασμό με αφορμή τη παγκόσμια ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, στον οποίο έλαβαν μέρος πολλοί συμμαθητές μας και δυστυχώς δεν δώσατε το παρών.

Μας λυπεί το γεγονός ότι αντί να σας έχουμε δίπλα μας σας έχουμε απέναντι μας και μάλιστα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Όλοι όσοι ήμασταν εκεί, που σε αντίθεση με ότι αναφέρατε δεν ήμασταν δεκαπέντε άτομα άλλα ξεπερνούσαμε τους διακόσιους, έχουμε άποψη για το τι πραγματικά έγινε και είναι πολύ διαφορετική από αυτή που εκφράσατε εσείς δημοσίως.

Κλείνοντας να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν σταματάμε τον αγώνα μας ενάντια στην λειτουργία του σκουπιδότοπου ΧΥΤΥ / ΟΕΔΑ Γραμματικού, μέχρι την τελική νίκη. Αγωνιζόμαστε έμπρακτα, με δράσεις και κινητοποιήσεις γιατί οι επιλογές είναι δύο:

ΔΡΑΣΗ ή ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Εμείς επιλέγουμε την δράση, ΕΣΕΙΣ;;;

Δυστυχώς δεν περιμέναμε μια τέτοια στάση από εσάς!!!

 

Νεολαία Μαραθώνα

aliki

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

sesoulaWinterBlack3

Κράτα το

vardakiFINAL225x317

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.