Ξεκινάει η νέα χρονιά για το κοινωνικό φροντιστήριο Ν.Μάκρης

kinoniko frontistirio nea makri 2

Για 10η συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ν.Μάκρης, το πρώτο κοινωνικό

φροντιστήριο που δημιουργήθηκε στην χώρα,ξεκινάει την λειτουργία του. Οι ανάγκες και αυτήν την χρονιά για εθελοντές καθηγητές αλλά και για γραμματειακή υποστήριξη είναι μεγάλες.

Για τους καθηγητές να υπενθυμίσουμε ότι η απασχόληση δεν θα υπερβαίνει τις 2 ώρες εβδομαδιαίως, απογευματινές ώρες από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.
Για την γραμματεία οι εθελοντές θα απασχολούνται 2 ώρες εβδομαδιαίως τα απογεύματα σε ώρες και ημέρα που θα επιλέξουν.

Το κοινωνικό φροντιστήριο ξεκινάει την λειτουργία του την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και όσοι από τους γονείς των μαθητών Γυμνάσιου, Λυκείου της Νέας Μάκρης και των γύρω περιοχών επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με αντίγραφο εκκαθαριστικού η άλλου δικαιολογητικού στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης μέχρι 25/9 ώστε να κανονιστούν τα τμήματα και οι ημέρες κι ώρες φοίτησης.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο συντονιστή του Φροντιστηρίου Πούλο Πασχάλη τηλ.6944452024 και 6977392732 ή στην αναπληρώτρια Κουφοπούλου Νικολέττα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.