Ανακοίνωση του συνδυασμού Πορεία Πράξης

tsirkas poreia praksis

Ανακοίνωση του συνδυασμού Πορεία Πράξης.

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη στήριξη του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ από πολιτικά κόμματα θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1. Ο συνδυασμός ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ είναι ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Ως τέτοιος έχει στις τάξεις του υποψήφιους από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, ενδιαφέρεται για την επιστημονική συγκρότηση, την κοινωνική προσφορά, το ήθος του κάθε υποψηφίου και όχι για τη κομματική του προέλευση. Ενδιαφέρεται για όσα ενώνουν τους πολίτες και όχι για όσα τυχόν τους χωρίζουν. 

2. Ουδέποτε ζήτησε στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα, ούτε ποτέ συνομίλησε με σκοπό την πολιτική συνεργασία ή την υποστήριξή του, δεσμεύεται μόνο από το πρόγραμμα του και μόνο απέναντι στους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα και σε κανέναν άλλο.

3. Οι πολίτες σε ο,τι αφορά το Δήμο θα ψηφίσουν τα πρόσωπα και τις προτάσεις που θα πάνε τον τόπο μπροστά. Σε λίγες μέρες όλοι θα διαπιστώσουν το τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει δημιουργηθεί και στηρίζει τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ. Την επόμενη μέρα όλοι μαζί χωρίς νικητές και ηττημένους θα ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας όπως μας αξίζει.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.