Σκληρή απάντηση από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα προς τον Σπύρο Λιβαθινό

DIMOS MARATHONA

Κόντρα με φόντο την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ξέσπασε στον δήμο Μαραθώνα

μετά την δήλωση του Σπύρου Λιβαθινού τα μεσάνυχτα μετά τα αποτελέσματα.Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα απάντησε με επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

 

Σε απάντηση της μεταμεσονύχτιας δήλωσης του κ. Λιβαθινού, ο οποίος ενέπλεξε δημοτικούς υπαλλήλους, ως μέρος ενός δήθεν κατεστημένου στο Δήμο το οποίο επιθυμεί να τον μετατρέψει σε «ιδιωτικό μαγαζάκι», θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
Αν οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν προϊόν της πικρίας του κ. Λιβαθινού λόγω του εκλογικού αποτελέσματος μας λυπούν ιδιαιτέρως, καθώς πρώτα απ’ όλα ο κ. Λιβαθινός αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον στηρίζουν, γνωρίζουν πολύ καλά τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια οι δημοτικοί υπάλληλοι, ώστε ο πολύπαθος Δήμος Μαραθώνα να διατηρεί μια στοιχειώδη κανονικότητα, παρα τις συχνά «αλλοπρόσαλλες» αποφάσεις του απελθέντος δημάρχου. Οι υπάλληλοι του Δήμου Μαραθώνα, με αίσθημα ευθύνης και συχνά αυτοθυσίας, στάθηκαν, αλλά και θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό του δημότη κάθε μέρα και ώρα, παρά την σοβαρή έλλειψη σε προσωπικό και μέσα. Επίσης, το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων έμεινε μακριά απ’ όλες τις πολιτικές διαμάχες, αυτό το χρονικό διάστημα, και ήταν, είναι και θα είναι ο πολυτιμότερος συνεργάτης κάθε δημοτικής αρχής. Εννοείται, βέβαια, ότι ο καθένας έχει το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα επιλογής του καταλληλότερου υποψηφίου. Οποιαδήποτε όμως προσπάθεια να μας εντάξουν σε πολιτικά ή δημοτικά σχήματα θεωρούμε ότι είναι άστοχη και δεν συνάδει με το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος μας για την επόμενη ημέρα. 

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ

 

Δείτε εδώ την δήλωση του Σπύρου Λιβαθινού.

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.