Το μοναδικό στην περιοχή Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 βρίσκεται στον Μαραθώνα

κδβμ22

Μια μοναδική δομή κατάρτισης, λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο στον Μαραθώνα στις εγκαταστάσεις

των Κέντρων Ξένων Γλωσσών FAST LEARNERS τα μεγαλύτερα στην ΒΑ Αττική. Το EURONETSTUDIESείναι το μοναδικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 στην περιοχή, άριστα οργανωμένο στις παροχές τεχνολογίας και γι αυτό τα προγράμματα του παρακολουθούν σπουδαστές από διάφορα σημεία της Αττικής και όχι μόνο.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα που τρέχει μέχρι τις 18/7 και αφορά «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» υπάρχουν σπουδαστές από Θήβα, Κερατέα, Μενίδι, Μαραθώνα, Κόρινθο κ.α.

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ έχει διάρκεια 150 ώρες ενώ οι καθηγητές είναι Γεωπόνοι και Τεχνολόγοι Γεωπονίας.

Σκοπός των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των ενηλίκων, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης, ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης. Απώτερος στόχος τους είναι η υποστήριξη ικανών επαγγελματιών σε ένα σύγχρονο και ραγδαία μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, τόσο ως προς τις νέες ανάγκες τις αγοράς όσο και ως προς τη βελτίωση υπαρχόντων υπηρεσιών με την παρακολούθηση της τεχνολογίας και των εξελίξεων.

Η παρουσία ενός Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 στον Μαραθώνα δίνει την δυνατότητα σε όλους στην γνώση και την κατάρτιση. Εμείς θα σας παρουσιάζουμε τα προγράμματα που θα ανακοινώνονται μέσα στην χρονιά,άμεσα και έγκαιρα.

IMG 20170712 105759

 κδβμ21

Κράτα τοΚράτα το

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.