ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

 

Εντελώς μια νέα μορφή απέκτησε πλέον το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και ο περιβάλλων χώρος του, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή του. Οι εργασίες ανάπλασης που ξεκίνησαν το 2010 με εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ηλεκτροφωτισμού, μικρής εξέδρας θεατών και κατασκευής νέων αποδυτηρίων, ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με την κατασκευή γηπέδων τένις και μπάσκετ, σύγχρονης παιδικής χαράς, καθιστικών, κυλικείου και παρτεριών με ανθοφυτεύσεις.
Ήδη συνολικά ο χώρος του γηπέδου που φιλοξενεί τον Θησέα Νέας Μάκρης και τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολυδύναμο συγκρότημα αθλοπαιδιών και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους φίλους, όχι μόνο της Αγίας Μαρίνας αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής.
Η κοσμοσυρροή που παρατηρείται εκεί από νέους της περιοχής και τους γονείς τους, καθώς και τα εκατοντάδες παιδιά με ειδικά προβλήματα της κατασκήνωσης του Δήμου στον Άγιο Ανδρέα που χρησιμοποιούν, κατά προτεραιότητα, το γήπεδο για τις αθλητικές τους δραστηριότητες, είναι η έμπρακτη αναγνώριση ενός μεγάλου και σπουδαίου έργου αλλά και μιας ανάγκης που εξυπηρετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

 

aliki cine

Οργανισμος λιμενος

vardakiFINAL225x317

The pear

jumbo225317c

Follow us

facebook button twitter button

Αν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας σας ενοχλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.